UltraDeck DansegulvUltradeck er det perfekte dansegulv for dig, der vil have en lavprisløsning og ikke stiller professionelle krav til gulvet. UltraDeck tilbyder dig et glat og jævnt dansegulv med en let affjedring.

UltraDeck er perfekt til festivaler, private dansearrangementer og andre events.

Gulvmodulerne måler 60,96 x 30,48 x 2,86 cm og transporteres i bundter af 121 x 91 cm for effektiv montering og demontering. Monteringen er nem og hurtig og kræver ingen specialværktøj. Du afslutter monteringen med at lægge en sort ramme rundt om området, hvilket giver en pæn afslutning og forhindrer folk i at falde over kanterne.

UltraDecks danse- og eventgulve er nemme at rengøre og vedligeholde. Brug af højtryksrenser anbefales. Gulvet kan også rengøres med samme almindelige rengøringsmiddel, som du bruger til husets gulve.

UltraDeck dansegulv fås som perforerede eller glatte gulvplader. Vælg perforerede gulvplader, hvis gulvet skal bruges udendørs. Fordelen er, at gulvet nemmere kan lede vandet væk. Hvis dansegulvet ligger på en græsplæne, sikrer perforeringen, at græsset både får luft, vand og lidt lys.

Produktets enestående konstruktion gør det til et af de allerbedste, hvad angår monteringstid og pris.

På modulernes underside er der særlige kabelkanaler, der gør det nemt at trække strømførende ledninger til kommunikationsudstyr og projektører.