Rimelige Mobile DansegulveModulbaserede laminatflise dansegulv med træfølelse DanceDeck (DK) er det rimeligste mobile dansegulv. DK mobile dansegulv er alsidig og praktisk og vil passe ethvert budget.

DanceDeck mobile dansegulv er ideelt til hjemmebrug, hoteller og moteller på jagt efter et praktisk dansegulv til specielle anledninger, dansestudioer som ser efter et let rejse- eller øvegulv, fagmesser, udstillinger, og midlertidige butiksudstillinger. DK ser ud som ægte træ, men rengøres som en enkel vinylflise. DK er let at installere, rengøre, transportere og lagre – ret og slet det mest praktiske mobile dansegulv på markedet.

Holdbare dansegulvfliser er praktiske og lette
DK modulbaserede gulvfliser er 30,48 cm x 30,48 cm x 1,27 cm, vejer mindre end 907 gr hver, og bruger et enkelt, 7-lykkes Klikkoblingssystem. DanceDeck fliser består af 2 lag – toplaget er en vinyllamineret voksfri flise som ser ud og føles som ægte træ. DKs fundament er lavet af polypropen copolymer. Det er specialformet for at danne et bræt for toplaget – således at dette sidder godt fast i fundamentet. Dette plastikbræt giver mange fordele – det er vandafvisende, passer til de fleste overflader, giver et holdbart koblingssystem, og gør flisen let og håndterbar. Plastikbrættet af kanaler på undersiden som tillader dræning og uundgåelig svineri; og for at give ekstra stabilitet på bløde eller ujævne overflader.

Montering
DanceDecks enkle klikkoblingssystem gør hurtig montering uden værktøj muligt. Enhver kan montere dette mobile dansegulv. Et 3,658 m x 3,658 m dansegulv kan monteres af 2 personer på 30 minutter! For at gøre det endnu nemmere, sendes DanceDeck i færdigmonterede 91,44 cm x 91,44 cm paneldele. Vores patenterede 7-løkkes koblinger (flest løkker per flis på markedet) giver den enkleste og sikreste koblingen af alle mobile dansegulve på markedet. Se Installationstidtabellen og instruktioner.

Farver
DanceDeck vinyllaminatfliser er tilgængelige i 4 farver: Mørkt træ, lyst træ, sort, og hvidt. Kantlisten er tilgængelig i sort. DanceDeck er enkelt at rengøre og vedligeholde med enhver standard voksfri vinylrengøringsmiddel.sort hvidt lys eg mørk eg


Skrånende kantlister

DanceDeck kantlister og hjørnestykker giver en glidende overgang til bakken for at undgå snubling samt dækker koblingsløkkerne for et elegant, fuldendt dansegulv. DanceDeck kantlister er tilgængelige i sort polypropen. Der er to typer kantstykker – lister og hjørnestykker. For at fuldføre gulvet må du bestille begge dele. Kantlisterne er af samme længde som dansegulvsfliserne (30,48 cm x 6,35 cm).
Se hvordan kalkulere # af kantstykker.

Rengøring & Vedligehold
DanceDeck Deluxe mobile dansegulv er nemt at rengøre og vedligeholde med hvilket som helst standard uretan-gulvvaskprodukt.

Transporttralle
En tilpasset Transporttralle er tilgængelig – noget som betragtelig reducerer installations- og demonteringstiden. Den kan også bruges som lagertralle. DanceDeck Transporttralle er specielt designet for at rumme de 91,44 cm x 91,44 cm paneldeler. Se specifikationer.

Alternativer
Vi tilbyder mange egendefinerede løsninger til dig, så nøl ikke med at spørge! Nogle alternativer du måske vil vurdere:
• Helt hvidt dansegulv. Du kan specialbestille et fuldstændig hvidt dansegulv – som inkluderer et hvidt polypropen fundament (standardfarve er sort) og hvidt lamineret top.
• Ens kantstykker. Vores standardfarve for kantstykker er sort, men du kan specialbestille kantstykkerne for at passe til gulvet.

Vi producerer alle vores mobile dansegulve, så vi kan imødekomme mange egendefinerede forespørgsler.
Venligst ring +47 940 31 562 eller send os en henvendelse via vores kontaktskema.