Produkter

Det mobile dansegulv af laminerede plader med trælook

DanceDeck (DK) er det mobile dansegulv, hvor du får mest for pengene.

DK mobilt dansegulv er alsidigt og praktisk og passer enhver tegnebog.
DanceDeck mobilt dansegulv er perfekt til hjemmebrug, hotel og motel. Og til den, der er på jagt efter et praktisk dansegulv til særlige arrangementer, fx dansestudier, messer og udstillinger. DK ligner ægte træ, men er en enkel vinylplade. DK er nemt at installere, transportere, opbevare og holde rent – ganske enkelt det mest praktiske mobile dansegulv på markedet.


Læs mere

Dansegulv i egetræ med en robust plastbase
Med mobile egeparketplader får du et spektakulært dansegulv på rekordtid. DanceDeck Deluxe (DKX) er et gulv for dig, der leder efter et dansegulv af ægte træ, men som ikke har brug for et system med store paneler. DKX er et elegant dansegulv af ægte træ – et slidstærkt gulv med en praktisk base af polypropylen. DanceDeck Deluxe er perfekt til enhver lejlighed og kan bruges både inden- og udendørs. DKX er utroligt populært i festtelte, på hoteller og resorts. DKX er det bedste valg til bryllupper og andre arrangementer, der kræver et elegant trægulv, som samtidig er praktisk, slidstærkt og nemt at montere.


Læs mere


Verdens bedste mobile dansegulv
Signature Floorings bedste dansegulvsystem – DanceDeck Pro (DK Pro) – tilbyder kvalitet og uovertrufne egenskaber.
DK Pro er et håndlavet, mobilt dansegulv – elegant, nemt at montere og af bedste kvalitet. Blandt vores kunder finder man nogle af verdens mest prestigefyldte arrangører af dansekonkurrencer og klubber, dansearrangementer og danseskoler.

Læs mere
UltraDeck Dansegulv

Ultradeck er det perfekte dansegulv for dig, der vil have en lavprisløsning og ikke stiller professionelle krav til gulvet. UltraDeck tilbyder dig et glat og jævnt dansegulv med en let affjedring. UltraDeck er perfekt til festivaler, private dansearrangementer og andre events.


Læs mere
Expressdeck og Alphadeck
Vælg mellem to fantastiske systemer, og byg en professionel scene hurtigt og billigt. Design dit eget ExpressDeck™- eller AlphaDeck™-system, eller vælg bland vores AlphaDeck-standardløsninger.
Multiarena er stolte af at kunne præsentere AlphaDeck og ExpressDeck – vores bedste serie med mobile scenesystemer til alle typer arrangementer. Nu kan du nemt bygge din egen scene eller hævet gulv uden at bruge tid og penge på at lade andre gøre arbejdet.


Læs mere
Beskrivelse: permanent dance flooring

Vinylgulv, der ligner træ, men koster mindre!
SignaFlex tilbyder et stort udvalg af dansegulve – i 18 forskellige farver – der passer til næsten alle dansestudiers interiør eller tema. Vælg mellem otte forskellige dansegulve af imiteret træ. Gulvet ligner ægte træ, men koster ikke nær så meget og kræver mindre vedligeholdelse. Du undgår desuden uønskede reflekser selv med de kraftigste scenebelysninger. SignaFlex er et permanent dansegulv, der rulles ud og ligger plant. Pladerne svejses sammen for at skabe en sømløs flade, der ikke sprækker, deler eller bøjer sig selv under hårde og gentagne øvelser.


Læs mere


Signature-løbere
En rød eller hvid løber er altid elegant ved store arrangementer. Intet symboliserer "premiere" bedre end en eksklusiv rød løber. SignatureTM-løbere er prikken over i'et til fx fester og premierer. Løberne er fremstillet af plys og er både flotte og giver dig valuta for pengene. Vores løbere er fremstillet af et let materiale, og de er perfekte til filmpremierer, restauranter, indvielser, entreer til butikker, bryllupper og andre særlige lejligheder – de er med andre ord alt, man drømmer om!


Læs mere