Vælg et dansegulv efter dine behov

Dansegulv.dk tilbyder mobile dansegulv til enhver brug og budget. Om du er værtskab for en professionel dansekonkurrence eller en stor grillfest i beggården, har DanceDecks varesortiment af provisoriske dansegulvsystemer et produkt til dig. DanceDeck Deluxe parket dansegulv i ægte eg på flisemoduler af plastik, og DanceDeck Pro, et alternativ med store gulvpaneler som giver dig et dansegulv i ægte træ, et valg som giver de samme egenskaber som ved en professionel forestilling. Hvis du ser efter en mere permanent dansegulvsløsning, bør du overveje SignaFlex vinylgulv med stor ydeevne.

Beskrivelse: permanent dance flooring

Overlegent alternativ til kostbare trægulve SignaFlex™, Signatures polstrede rul-ud dansegulv i vinyl er ideelt for permanente installationer, som for eksempel dansestudioer, hjemmestudioer, og forestillingslokaler, og er designet for at give udemærket beskyttelse og komfort for dansere mod hårde undergulv. SignaFlex er et overlegent alternativ til kostbare og vedligeholdskrævende dansegulv i træ – det er mere omkostningseffektivt, giver overlegen støddæmpning, antiglid, støtte, og lyddæmpning. SignaFlex er også let at installere og vedligeholde, og kan også bruges som mobilt gulv ved turneer.

Vinylgulv som ser ut som træ, men uten omkostningerne!
SignaFlex tilbyder dig et omfattende udvalg til dit dansestudiogulv – med 18 forskellige farver – som passer næsten ethvert dansestudio, dekor, eller tema. Vælg blandt 8 forskellige dansegulve i faux træ som ser ud som ægte træ, men uden samme omkostningsniveau og vedligeholdsbehov. I tillægg undgår SignaFlex dansegulvsmåtte uønskede refleksioner selv under den skarpeste scenebelysning. SignaFlex er et permanent dansegulv som rulles ut og holder sig fladt. Stykker bliver svejset sammen for at skabe et sømløst permanent dansegulv som ikke vil bøje sig, dele sig, eller sprække - selv ikke ved brug under hårde og gentagende øvelser. SignaFlex er et praktisk og økonomisk alternativ til dansegulv af trø – uden at måtte ofre udseende og følelsen av traditionelt dansegulv i træ i dit studio. Avancerede særpreg giver flot "danseevne" og god beskyttelse for danserne. SignaFlex tilbyder danseren mange fordele – det giver danseren herlig "dansefølelse" mens det samtidig beskytter mod skader.

SignaFlex permanente dansegulv består af fem lag som er konstrueret for at maksimere dit dansegulvs potentiale. Det holdbare overfladelaget af polyuretan (1) hindrer at smuds bygger sig op, forebygger mod ridser, og indeholder et bakteriestatisk middel for at dæmpe spredningen af bakterier - en yderligere sund bonus for ethvert dansegulv!

Slitagelaget under (2) giver overlegen slidestyrke end antigild. Slitagelaget giver samtidig en bløg følelse, med akkurat nok "glid" til at give danserne tryghed og selvtillid.

Det smukke grafiske lag (3) skaber en illusion af ægte træplanker; og de ægte farver forstærker dekoren.

Det forstærkede indre lag av glasfibervæv (4) giver ypperlig stabilitet – hvilket betyder at SignaFlex permanente dansegulv ikke vil krympe, utvides, eller bøjes med tiden.

Til sidst, vil en lukket celluloidskumstøtte (5) tilbyde ypperlig støddæmpning, overlegen stabilitet, og god spændstighed for dansere. Dette nederste lag minimerer også vibration som igen beskytter danserne mod belastningsskader. SignaFlex er tilgængelig i 4 tykkelser – giver dermed overlegen komfort på selv de hårdeste betonggulve. SignaFlex permanente dansegulv er også holdbare nok til at tåle vægten af stilladser og kulisser, og vil ikke sprække, brydes ned, eller rådne med tiden.

Nemt at installere og vedligeholde

SignaFlex rulles ud fladt og holder sig fladt. Lav et sømløst permanent dansegulv af svejsede stave og permanent undergulvslim. Når det først er svejset og forsvarlig fæstnet til undergulvet, vil det ikke dele eller bøje sig, selv ikke under svært hård brug, eller ved vægten af tunge stilladser eller kulisser.
De ekstra brede gulvruller er 1,68 meter. Dette betyder færre skøder at svejse, som igen betyder hurtigere installation af dansegulvet.
SignaFlex kan også blive brugt som et løstliggende mobilt dansegulv for turneer og andet midlertidig brug. Det kan forsvarlig fæstnes til et stabilt undergulv med dobbeltsidig tape, som for eksempel tæppetape.

Tilgængelig i flere tykkelser, udførelser, og farver
SignaFlex permanente dansegulv er tilgængelig i 4 tykkelser – du vælger den som er ret for dig afhængig af undergulvet. Vælg tykkelsen på 3.9mm når du skal dække et eftergivende undergulv eller elastisk gulv. Vælg det ekstra tykke 8mm gulv for meget hårde betonggulve, eller undergulve som er lidt ujævne. Gulvet med 8mm tykkelse kan bruges til at skabe et dansegulv med en "spændstighedsfølelse" som reducerer de optrædendes belastning og slitage. Vælg blandt 8 forskellige dansegulve i faux træ, som præcis ser ud som ægte træ. Eller forstærk dansestudioet eller dekoren ved at vælge en af de 10 forskellige farver.


Se mobile Dansegulv | Skriv ut Produktliste for Dansegulv PDF8 Faux Tre Dansegulv Udførelser: 10 Dansegulvfarver:
               


 

 

 

 

Løn   Eg   Bøg   Gyllent
kirsebærtræ
  Grå   Gul   Grøn   Orange   Beige
               
Kirsebærtræ   Edel zelkova   Tiger eg   Antikk eg   Mørkegrøn   Rød   Mørkeblå   blågrøn   Himmelblå