Signature-løbere

En rød eller hvid løber er altid elegant ved store arrangementer. Intet symboliserer "premiere" bedre end en eksklusiv rød løber. SignatureTM-løbere er prikken over i'et til fx fester og premierer. Løberne er fremstillet af plys og er både flotte og giver dig valuta for pengene. Vores løbere er fremstillet af et let materiale, og de er perfekte til filmpremierer, restauranter, indvielser, entreer til butikker, bryllupper og andre særlige lejligheder – de er med andre ord alt, man drømmer om!

Fås i flere forskellige størrelser – "klar til at rulle ud".

Vores løbere bruges både uden- og indendørs. Ved levering er løberne "klar til at blive rullet ud", så snart du har fået dem. Signatures løbere fås i to standardbredder (0,9 m og 1,2 m) og to standardlængder (7,6 m og 15,2 m). Vi har de mest populære farver på lager: rød og hvid. Vi anbefaler, at du bruger vores tape (vi tilbyder to typer) til fastgørelse af løberen, så man ikke risikerer at snuble. Kan leveres med eget logo m.m.

Er du på jagt efter en særlig farve på din løber til dit lokale eller arrangement? Røde eller hvide løbere er ikke de eneste farver, vi sælger. Lad os hjælpe dig – vi tilpasser gerne løberne efter dine særlige ønsker. Vi kan kreere eksklusive løbere med logoer og mønstre – Kontakt os!


Permanent dansegulv | Produktliste og monteringsanvisninger i pdf-format