Hvordan bestille et mobilt eller permanent dansegulv

Interesseret i vores Dansegulv? Sådan bestiller du!

Trin 1: Få et pristilbud.
For at få et tilbud på dansegulvet fra os, bedes du udfylde Indhent et tilbud på dansegulvet eller ring til en af ​​vores dansegulvs specialister på +47 940 31 562. Vi viser ikke priserne på et dansegulv på vores hjemmeside, da shipping omkostninger vil variere afhængigt af størrelsen af ​​dansegulvet og din lokalitet.

Trin 2: Gennemgå vores retlinslinjer og foretage betaling.
Gennemgå omhyggeligt vores Privacy & Procedures, før du bestiller dansegulvet. Du skal foretage betaling før vi afsender din ordre, så sørg for at du har gennemgået og forstået vores betalingsbetingelser og krav.

Trin 3: Signer, dater og send dit pristilbud.
Når du har gennemgået dit pristilbud på dansegulvet, vores retningslinjer og betalt, bedes du underskrive og datere tilbuddet samt sende det tilbage til os. Dit underskrevne tilbud på dansegulvet er din officielle ordrer, så pas på det til eget brug. Hvis du har brug for at ringe til os om din dansegulvsbestilling, henvises til din tilbudskode med henblik på at fremskynde din anmodning.

Lej et dansegulv
Bemærk:
1. Gulvudlejning vil være tilgængelig på et senere tidspunkt
2. Vi udlejer ikke SignaFlex eller SignaPremiere løbere.


Trin 1: Få et pristilbud på dansegulvet
For at få et tilbud fra os, bedes du udfylde Anmod om et tilbud, eller ring til en af ​​vores dansegulv specialister på +47 940 31 562 Vi viser ikke priserne på et dansegulv på vores hjemmeside - forsendelsesomkostninger vil variere afhængigt af størrelsen af ​​dansegulvet, og din placering.

Trin 2: Gennemgå vores retlingslinjer og betal for produktet
Gennemgå omhyggeligt vores Privacy & Procedures, før du bestiller. Du er nødt til at foretage betaling og depositum, før vi sender din ordre, så sørg for at du har gennemgået og forstået vores betalingsbetingelser og krav.

Trin 3: Signer, dater og send dit pristilbud
Når du har gennemgået dit pristilbud på dansegulvet, vores retningslinjer og betalt, bedes du underskrive og datere tilbuddet samt sende det tilbage til os. Hvis du betaler med kreditkort, skal du sørge for at inkludere kreditkortformularet, der blev sendt til dig sammen med dit pristilbud på dansegulvet. Din underskrevne tilbud på dansegulvet er dine officielle ordre, så pas på det til eget brug. Hvis du har brug for at ringe til os om din dansegulvsbestilling, henvises til din tilbudskode med henblik på at fremskynde din anmodning.

Ring venligst +47 940 31 562,
eller send os en forespørgsel via vores kontakt formular.