Svar på dine spørsmål om Dansegulv

DanceDeck og DanceDeck Deluxe
DanceDeck Pro

DanceDeck og DanceDeck Deluxe:

1. Hvilke typer af dans kan udføres på DanceDeck og DanceDeck Deluxe?
DanceDeck er designet til at blive brugt til alle former for social dans ved bryllupper og andre særlige begivenheder. DanceDeck kan også bruges til balroom dans, dansestudier og som et mobilt træningsgulv for professionelle dansere.

2. Hvilke farver er dansegulvet tilgængelig i?
DanceDeck vinyl fås i 4 farver - mørkt træ, lyst træ, sort og hvid. DanceDeck Deluxe træ fås i 2 farver - Chestnut (varm brun) og Desert (lys fyr). Se farver.

3. Hvad er DanceDeck lavet af?
DanceDeck dansegulv består af to dele: en polypropylen base og en vinyl lamineret top, der passer godt i fundamentet. Dette fundament er vandtæt, fleksibelt og robust med rillede kanaler på undersiden, der giver stabilitet og giver mulighed for dræning. DanceDeck Deluxe består også af to dele: Den eneste forskel er at vi i stedet for en vinyllamineret top i stedet bruger rigtig egetræ ovenpå. Se Specifikationer.

4. Hvad er DanceDeck Deluxe lavet af?
DanceDeck Deluxe består også af to dele: Den eneste forskel er at vi i stedet for en vinyllamineret top i stedet bruger rigtig egetræ ovenpå. Se Specifikationer.

5. Hvad er den vigtigste forskel mellem vinyl og træ?
DanceDeck (vinyl) og DanceDeck Deluxe (træ) er begge lavet på samme fundament, men toplagene er forskellige. Vælg vinyl, hvis du er på udkig efter en overkommelig og praktisk løsning. Vinyl er billigere end den version i træ og er nemmere at rengøre og vedligeholde. Vælg den version i træ, hvis du er på udkig efter et elegant system i ægte træ. Se farver / overflader.

6. Jeg har brug for en pris, men kan ikke finde en prisliste online, hvorfor ikke?
Vi har ingen prisliste, fordi alle vores tilbud omfatter shipping. Du kan få et hurtigt og komplet tilbud fra os ved at udfylde formularen: Anmodning dansegulv tilbud.

7. Udlejning af dansegulv?
Vi har under overvejelse at starte med udlejning af gulvet i Danmark. Vi vil vende tilbage til dette senere.

8. Hvor lang tid tager det at installere en 6,096 m x 6,096 m. dansegulvet?
Normal installation tid til et dansegulv af denne størrelse er 45 minutter med 2 personer. Se Installationstidtabellen.

9. Jeg har svært ved at skifte pærer, kan jeg installere DanceDeck på din egen?
Ja, alle kan gøre det. Det ukomplicerede klikkoblingssystem gør installationen nem. Se Sådan installeres et dansegulv.

10. Behøver jeg instruktioner til at installere DanceDeck?
Ikke nødvendigvis. Men vi har dansegulv installationsvejledninger til rådighed.

11. Hvad sker der, hvis man spildt en drink på gulvet?
Mindre spild og endda let regn (hvis gulvet er udendørs) vil ikke gøre skade på DanceDeck eller DanceDeck Deluxe. De underliggende kanaler er designet til at give afløb, så fugt ikke ophobes under gulvet og kan beskadige fliserne.

12. Kan DanceDeck anvendes udendørs?
Ja, DanceDeck mobile dansegulve er ideelle til begivenheder i telt, og kan endda bruges uden telt. (Men vi anbefaler ikke at bruge DanceDeck i skarpt sollys, når det er meget varmt.) DanceDeck udendørs dansegulv kan lægges på cement, asfalt, og også tæt på de korte afskårne græsplæner.

13. Skal DanceDeck placeret på en flad overflade?
DanceDeck specielt designet bund giver ekstra stabilitet, når det lægges på ujævne overflader, og det gør det muligt at placere DanceDeck i kuperet terræn på ujævne overflader. Ikke desto mindre anbefaler vi at bruge sund fornuft. Vi anbefaler, at du skaffer en prøve af dansegulvet, så du kan vurdere, om vores dansegulv kan passe til dine behov.

14. Kan DK og DKX fliser lagt på tæpper?
Det afhænger af, hvilken type tæppe og højden og tykkelsen af ​​tråden. Vi anbefaler brugen af ​​tæpper med tæt, lav flos. Industrielle gulvtæpper og gulvtæpper man normalt finder i balsale på hotellet fungerer fint med vores dansegulvfliser.
Brug af andre typer tæpper - som i beboelsesejendomme (såsom lange ru tæppe) med længere tråde og løs flos kan ikke anbefales – da den ustabile overflade kan forårsage farer for at snuble.

15. Kan DK og DKX fliser lægges på græs?
Ja, men kun på kort afgræssede græsplæner, såsom på en golf green. På grund af den ujævne overflade i de fleste udendørs områder, anbefaler vi brug af en undergulv, såsom krydsfiner eller vores bærbare arrangementsgulve, EventDeck eller UltraDeck

16. Hvad nu hvis en af ​​dansegulvets fliser er beskadiget?
Du kan bestille udskiftning af fliser 30,48 cm x 30,48 cm, hvis de er beskadiget.

17. Jeg planlægger et bryllup med 200 gæster, hvilken størrelse skal dansegulvet være?
Vi forventer, at af 200 gæster, vil der altid være omkring 70 mennesker på dansegulvet på alle tidspunkter. For at få plads til 70 dansere, anbefaler vi køb af en 5,486 m x 5,486 m. dansegulvet. Se vores dansegulvet størrelse kalkulasjonstabell.

18. Hvor meget lagerplads kræver DanceDeck?
Vi anbefaler opbevaring af DanceDeck dansegulvet på 91,44 cm x 91,44 cm panelsektioner. En 6,096 m x 6,096 m DanceDeck dansegulv i vinyl vil blive stablet lidt over 91,44 cm høj (91,44 cm x 91,44cm sektioner). DanceDeck Deluxe dansegulvet i træ af samme størrelse bliver stablet ca 1,372 m høj. Vi anbefaler kraftigt brugen af ​​dansegulvs vognen, der giver dig rullende lagring af 91,44 cm x 91,44 cm panel sektioner. DanceDeck Transport lastbil reducerer montering og demontering tid.

19. Jeg har brug for et sort og hvidt skakbræt dansegulv. Leveres det færdigmonteret med skiftende farve fliser?
Nej, vil du modtage dele af 91,44 cm x 91,44 cm sektioner. Sektionerne bliver stablet skiftevis i sort og hvidt.

20. Hvordan sættes DanceDeck fliserne sammen?
Fliserne installeres nemt med et enkelt klikkoblingssystem. Se vores dansegulv monteringsvejledning.

21. Har DanceDeck kantlister?
Ja, DanceDeck har skrå kanter og hjørnestykker. Kantlister giver en smidig overgang for at undgå at snuble og lukning også i det åbne klikkoblingssystem. Se oplysninger om produktet.

22. Hvordan rengør jeg på dansegulvet?
DanceDeck og DanceDeck Deluxe er let at rengøre. Brug et hvert standard voks-fri vaskemiddel til vinyl til DanceDeck i vinyl. Brug enhver standard urethan-skrubber på DanceDeck Deluxe træ. For at fjerne ridser på begge typer gulve, bruge en SOS eller Brillo pad og gnid forsigtigt. DanceDeck Professional Dansegulv Rengøring kan sikkert bruges på alle DanceDeck produkter.

23. Jeg ejer allerede et DanceDeck og har brug for flere fliser, er der en minimum ordre?
Hvis du allerede ejer en DanceDeck eller DanceDeck Deluxe og skal udskiftes fliser eller ønsker at udvide størrelsen af ​​dit gulv, kræver vi ingen minimum ordre. Send os venligst en e-mail for at bestille fliser.

24. Temaet for mit bryllup er farven hvid, og jeg vil gerne have et helt hvidt dansegulv at supplere til den stil. Jeg har bemærket, at der er en sort ramme omkring den hvide flise, er det muligt at få denne front i hvid?
Ja, vi kan skabe en helt hvid flise til dig. Typisk er basen sort, men for at skabe et helt hvidt gulv, kan vi farve basen hvid. Der er et ekstra gebyr for brugerdefinerede farve, og du skal forvente 2-3 ugers ekstra leveringstid for en sådan særlig rækkefølge.

25. Jeg er interesseret i at få matchende kantlister til DanceDeck Deluxe. Er en lignende farve til rådighed?
Ja, vi kan give dig matchende kanter, der så passer til DanceDeck Deluxe fliser. Der er ingen ekstra omkostninger, men dansegulvet skal være mindst 5,486 m x 5,486 m (98.755 m2) for at få tilpassede kanter. Forvent 2-3 ugers ekstra leveringstid for en sådan særlig rækkefølge. (NB: vi kan ikke tilbyde skræddersyede kanter til DanceDeck, kun DanceDeck Deluxe.)


DanceDeck Pro:

26. Hvilke typer af dans kan udføres på DanceDeck Pro?
DanceDeck Pro fra American Portable Dance Floors er ideelt til alle typer af dans.
Oprindelig blev DK Pro designet af professionelle balroomdansere specielt til at passe de specifikke behov hos professionelle dansere. Derfor er DK Pro mobile dansegulv ideelle til dansekonkurrencer, udstillinger, professionelle danseskoler, fitness gulve osv. Den fantastiske, sømløse, træstil gør den ideel til bryllupper og andre særlige arrangementer.

27. Hvilke farver findes der?
DanceDeck Pro er lavet af massivt træ og fås i lys ahorn eller eg natur. Se farver.

28. Hvad er DanceDeckPro lavet af?
DK Pro er lavet af 100% massivt træ og er håndlavet for at være mobilt dansegulv af højeste kvalitet på markedet. Vores gulve har ikke sponplader eller billige elementer, der kan kompromittere udseendet og fornemmelsen af ​​den mobile dansegulvet. DanceDeck Pro er også det eneste mobile dansegulv, som tilbyder matchende kantliste i træ.

29. Har DanceDeck Pro kanter?
Ja, DanceDeck Pro har ens skrå kanter og hjørnestykker i massivt træ. Dette er det eneste mobile dansegulv, der tilbyder matchende kantlister i træ. De skrå kanter giver en glat overgang mellem jorden og gulvet for at undgå fare for at snuble. Kantlister i træ giver det mobile dansegulv DK Pro portable et elegant look. Se hvordan det ser ud.

30. Jeg forsøger at finde en pris på DanceDeck Pro - men jeg kan ikke finde en prisliste?
Vi har ingen prisliste, fordi alle vores tilbud omfatter shipping. Du kan få et øjeblikkelig pristilbud fra os ved at udfylde forespørgselsformularen.

31. Kan I tilbyde opbevaringsvogne til DanceDeck Pro?

Ja, vi tilbyder opbevaring / transportvogne, der er specielt designet til det mobile dansegulv DK Pro. DK Pro vognen kan rumme op til 25 paneler (Opbevar pladerne stående, træ mod træ for at undgå skader), og kan helt sikkert anbefales til at transportere og opbevare panelerne på. Dette vil også i betydelig grad mindske monterings og demonterings tiden.

32. Hvor lang tid tager det at installere en 6,096 m x 6,096 m dansegulvet?
Normal installationstid til et dansegulv af denne størrelse er 1 time med 2 personer. Vi anbefaler stærkt, at du omhyggeligt studerer installationsvejledningen før montering, fordi det giver tips og råd om, hvad der skal tages hensyn til.

33. Jeg har svært ved at skifte pærer, kan jeg installere DanceDeck på din egen?
Ja, alle kan gøre det. Det simple klikkoblingssystem gør installationen nem. Se Sådan installeres et dansegulv.

34. Skal jeg læse instruktionerne for at installere DanceDeck Pro?
Ja. Vi anbefaler stærkt, at du læser vejledningen grundigt, før du forsøger at installere dansegulvet første gang. Selvom DanceDeck Pro er nemt at installere, kræver det omhyggelig håndtering for at undgå skader på gulvet og bindeledssystemet. Se dansegulvinstallationsvejledningen.

35. Kan DanceDeck Pro anvendes udendørs?
Ja, DanceDeck Pro kan bruges udendørs under en fest telt eller baldakin. Men vi anbefaler stærkt, at gulvet ikke efterlades ude om natten da fugt kan beskadige træet.

36. Jeg planlægger et bryllup med 200 gæster, hvilken størrelse skal dansegulvet være?
Vi forventer, at af 200 gæster, vil der altid være omkring 70 mennesker på dansegulvet på alle tidspunkter. For at få plads til 70 dansere, anbefaler vi køb af en 5,486 m x 5,486 m dansegulv. Se vores sektion Sådan beregnes Dansegulv størrelse for mere information.

37. Hvad nu hvis en af ​​panelerne er beskadiget?
Du kan bestille udskiftning af paneler.

38. Hvad kan jeg bruge til at rengøre gulvet?
DanceDeck Pro er nemt at rengøre, men du skal være forsigtig, da dette er et massivt trægulv. En støvsuger anbefales at starte med, og så kan du bruge en tør moppe til at fjerne løst snavs. Hvis nødvending, fortsættes med en fugtig moppe. Til hælmærker, ridser, blæk og andre pletter og misfarvning, anbefaler vi denatureret alkohol indhold (sælges i de fleste isenkræmmere). DanceDeck Professional Rengøring kan sikkert bruges på alle DanceDeck produkter.

39. Hvad er den bedste måde at opbevare DK Pro?
Vi kan klart anbefale at købe den specielt designede dansegulvsvogn. Vognen kan rumme op til 25 paneler alene, og vil også reducere installations- og nedtagningstiden. Hvis du vil gemme DK Pro uden vores transportvogn, så anbefaler vi, at panelerne er gemt træ mod træ (for at undgå ridser) og stående.