ExpressDeck og AlphaDeck

Vælg mellem to fantastiske systemer, og byg en professionel scene hurtigt og billigt. Design dit eget ExpressDeck™- eller AlphaDeck™-system, eller vælg blandt vores AlphaDeck-standardløsninger.

ExpressDeck

Nemt at montere og demontere
Let og kompakt at transportere
Nemt at opbevare
Kan buges både inden- og udendørs
Utallige anvendelsesområder
Stort udvalg af diverse tilbehør


AlphaDeck scenesystem
Nemt at montere og demontere
Vælg mellem tre forskellige overflader
Kan buges både inden- og udendørs
Udskiftelige gulvpaneler
Stort udvalg af diverse tilbehør
Kan lejes eller købes


Multiarena er stolte af at kunne præsentere AlphaDeck og ExpressDeck – vores bedste mobile scenesystemer – til alle typer af arrangementer og events! Nu kan du selv bygge din egen scene eller et hævet gulvsystem – enkelt og billigt.

ExpressDeck er et sammenklappeligt, mobilt scenesystem, som hurtigt kan monteres af én person. Det er det mest mobile scenesystem på markedet, og det er kompakt og nemt at opbevare, når det ikke er i brug. Hver 4' x 4' platform kan klare en belastning på op til 1.342 kg, og de er fremstillet af aluminium. Gulvene har enkle støtteben og monteres med en unbrakonøgle. Trapper, gelændere og sokler er lige så nemme at montere.

AlphaDeck er et universelt, mobilt og transportabelt scenesystem, der er 100 % kompatibelt med de fleste andre mobile systemer. AlphaDeck giver dig mulighed for at udvide det scenesystem, du bruger i dag. AlphaDeck-modellerne fås i to størrelser, 4' x 4' og 2' x 4', og de kan klare en belastning på op til 1.134 kg pr. 4' x 4'-panel. Vores mobile scenesystem har funktioner, som ældre systemer ikke har, bl.a. forskellige typer overflader, huller til ledninger, kabler og rør på undersiden samt højdejusterbare ben. Vælg mellem tre forskellige overflader (kan også skræddersys). Du kan designe din egen scene – få yderligere information om særlige dele, eller bestil helt enkelt et af vores AlphaDeck-sæt!

Scenesystemerne ExpressDeck og AlphaDeck er perfekte til møder, arrangementer og sammenkomster i alle typer lokaler – fx skoler, universiteter, kirker, ungdomsfaciliteter, ungdomsklubber, arenaer, konferencer, hoteller, udlejningsfirmaer og virksomheder, der arrangerer særlige events.

Det hævede gulv eller scenen kan med fordel bruges af personer med funktionsnedsættelser – brug ramper, rækværk og trapper osv. Scenesystemerne ExpressDeck og AlphaDeck kan tilbyde brugervenlige og mobile trinløsninger, der er alsidige, praktiske og giver valuta for pengene. Kontakt gerne en af vores sælgere for yderligere information.


ExpressDeck – det mobile scenesystem

Den lette og mobile sceneløsning ExpressDeck er nu nemmere at bruge end nogensinde før

 

Slå helt enkelt støttebenene ud, og monter platformen på gulvet. Installer eventuelle trapper, sokler og rækværk, og så er du klar til koncerter, shows, særlige arrangementer, møder, taler, banketter, bryllupper, dans, udstillinger, filmfremvisninger, demonstrationer, messer og meget mere!

Nemt at montere og demontere
Let og kompakt at transportere
Nemt at opbevare
Nemt at opbevare
Utallige anvendelsesområder
Stort udvalg af diverse tilbehør

Lette aluminiumrækværk, kraftige bolte til fastgørelse af scenen eller platformen.
Gulvets struktur mindsker støj.
Ekstra robuste transportkasser med hjul – gør opbevaring og transport nemmere.
De sammenklappelige støtteben i aluminium fås i størrelserne 8", 16", 24" og 32".
Gulvene kan klare en belastning på op til 1.342 kg (pr. 4' x 4' gulv).
Valgfri sokkel giver scenen et professionelt udseende.
4' x 1' platforme med fleksible støtteben opfylder dine behov for højde og eventuelle trapper.

 

Det mobile scenesystem ExpressDeck kan bestilles som en ”alt i én-pakke”, hvor scenedekorationer, trapper eller platforme og tilbehør indgår.

AlphaDecks trinsystem kan købes eller lejes. Kontakt os, hvis du vil leje et system.

Det mobile scenesystem, der kan klare høj belastning.
ExpressDeck er let, men kan faktisk klare op til 1.342 kg pr. 4' x 4' (84 kg/kvadratfod). ExpressDeck er bedst egnet til indendørsbrug, men kan også bruges udendørs.

 

 

 

Byg et unikt mødested med vores fleksible, mobile scenesystem.
ExpressDeck scenesystem er en helt mobil sceneløsning. Standardgulvet er 4' x 4' og kan kombineres på alle tænkelige måder med støtteben, der kan justeres til den ønskede højde. Suppler din egen scene med trapper, rækværk og sokkel. Med scenesystemet ExpressDeck er mulighederne uendelige.


Det mobile scenesystem er nemt at montere.
ExpressDeck er det enkleste mobile scenesystem, når det kommer til montering, demontering og transport. Støttebenene slås ud, og den justerbare låsemekanisme findes i hjørnerne af støttebenene på højde med det tilsvarende hul i platformen. Disse sikres med den medfølgende unbrakonøgle. Når platformene er monteret, kan de sættes sammen med skjulte låsemekanismer ved hjælp af den samme unbrakonøgle. Benyt samme fremgangsmåde ved montering af trapper.

 

 

Mobilt scenesystem – ekstraudstyr og tilbehør.
Suppler din mobile ExpressDeck-scene med rækværk, trapper, sokler samt transport- og lagervogne.