Parket Dansegulv

Dansegulv i eg med holdbar plastikbase

Modulbaserede egeparketfliser som danner et spektakulært dansegulv øjeblikkelig DanceDeck Deluxe (DKX) er til de som leder efter et dansegulv i ægte træ, men som ikke behøver et system med store paneler. DKX tilbyder det spektakulære udseende til ægte træ, egeparket kombineret med holdbarheden og den praktiske natur til en polypropen base. DanceDeck Deluxe er ideelt til alle begivenheder og kan bruges både indendørs og udendørs. DKX er ekstremt populært til arrangementer i partytelt, hos hoteller og feriesteder. DKX er det bedste valg til bryllup og andre arrangementer som søger trægulvets elegance, men kræver et praktisk, holdbart, og let installerbart system.

Praktisk og let
DanceDeck Deluxe modulbaserede gulvfliser er af samme vægt og størrelse som DanceDeck-fliserne – 30,48 cm x 30,48 cm x 1,27 cm, mindre end 907 gr hver, og bruger et enkelt 7-løkkes koblingssystem. DKX bruger samme markedsledende 7-løkkes koblingssystem for en super let installation uden værktøj. Den lille flisestørrelse lader dig lave et dansegulv i præcis den størrelse du ønsker og det kan pænt omgive søjler og hjørner – en fordel over et stort panelsystem. Hver DKX modulflis består af to lag – toplaget er ægte egeparket. DanceDeck Deluxes fundament er lavet af polypropen kopolymer. Det er specialformet for at danne et bræt for toplaget – således at dette sidder godt fast i fundamentet. Dette plastikbræt giver mange fordele – det er vandafvisende, passer til de fleste overflader, giver et holdbart koblingssystem, og gør flisen let og håndterbar. Plastikbrættet af kanaler på undersiden som tillader dræning og uundgåelig spild; og for at give ekstra stabilitet på bløde eller ujævne overflader.

Montering

DanceDeck Deluxes enkle klikkoblingssystem gør en hurtig montering uden værktøj mulig. Enhver kan montere dette mobile dansegulv. Et 3,658m x 3,658m dansegulv kan monteres af 2 personer på 30 minutter! For at gøre det endnu lettere, sendes DanceDeck Deluxe i færdigmonterede 91,44 cm x 91,44 cm paneldele. Vores patenterede 7-løkkes koblinger (flest løkker per flise på markedet) giver den enkleste og sikreste kobling af alle mobile dansegulve på markedet. Se Installationstidtabellen og instruktioner.

Farver
DanceDeck Deluxe i træ er tilgængelig i 2 udførelser – Kastanje og Ørken. Kantlister er tilgængelig i samme farve.

Kastanje ørken Skrånende KantlisterAlternativer
Vi producerer alle vores mobile dansegulve, så vi kan imødekomme mange egendefinerede forespørgsler.

Venligst ring +47 940 31 562 eller send os en henvendelse via vårt kontaktskema.

         

Rengøring & vedligeholdelse
DanceDeck Deluxe mobil dansegulve er nemme at rengøre og vedligeholde med et hvert standard urethan-gulvvask produkt.

 


  Transportvogn
En brugerdefineret vogn er til rådighed - som i væsentlig grad reducerer installationstiden og nedtagningstiden. DanceDeck Deluxe transportvogne er specielt designet til at rumme de 91,44 cm x 91,44 cm panel dele. Se specifikationerne.
  Valgfri kanter
Valgfri DanceDeck kanter og hjørnestykker giver en gradvis overgang til jorden for at undgå at uheld og dækker koblingsløkkerne, hvilket giver et elegant og færdigt dansegulv. DanceDeck kantlister fås i sort eller matchende ørken eller kastanje polypropylen.
   
      Der er to typer kantstykker - lister og hjørnestykker. For at fuldføre dit gulv skal du bestille begge dele. Kantlisterne er af samme længde som på dansegulvets fliser (30,48 cm x 6,35 cm).